Aperitiv cascaval cu sunca

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2012 | 8488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii cascaval dreptunghiular
  • 5 felii sunca
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cascaval cu sunca:

Luam o felie de cascaval si o ungem cu crema de branza.

Asezam o felie si jumatate de sunca pe care o ungem la randul ei cu crema de branza.

Peste sunca asezam urmatoare felie de cascaval si tot asa pana la ultima felie. Deasupra trebuie sa fie tot cascaval.

Apasam usor cu mana sa se lipeasca bine feliile de sunca si cascaval.

Taiem apoi cu un cutit ascutit pe lungime in patru. Apoi taiem pa latime in sapte pentru a obtine patrate cat mai uniforme.

Servim alaturi de alte preparate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cascaval cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Dana_Retetegg 1

11.11.2012, 19:45

T I M E A 1

11.11.2012, 20:09

Carla ,
Dana

babi5 1

23.08.2013, 21:54

javascript:void(0)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sunca presata